Aktivitetskalender Bahá’í-samfundet i Sollentuna gir dig datum och tider för våra aktiviteter nu under hösten 2020.  På grund av rådande förhållanden arrangerar vi virtuella möten. 

Våra aktiviteter just nu är andaktsmöten och andrum. Dessutom kommer vi att ta upp andliga teman relaterad till vår förståelse för hur människan kan utvecklas, hur vi utvecklar våra själsliv och med ”andlighet på praktiska fötter” kan tjäna mänskligheten. På våra aktiviteter och möten ser vi fram emot att diskutera och rådslå kring andliga egenskaper.

Förutom gudstjänster var nittonde dag och nio bahá’í-helgdagar under året erbjuder Bahá’í-samfundet i Sollentuna fem kärnaktiviteter. Vi anordnar barnklasser, aktiviteter för juniorungdomar, studiecirklar, andaktsmöten och reflektionsmöten. Dessutom har Andliga rådet sina administrativa möten och rådslag under året. 

Aktiviteter Bahá’í-samfundet i Sollentuna

Våra aktiviteter i Sollentuna är öppna för alla som delar vår vision om mänsklighetens enhet.  I  dialog kring trivsel i mångfald ser vi närmare på hur vi kan arbeta tillsammans. Tillsammans skapar vi bättre grannskap, närområden. Och hur hittar kreativa lösningar på dagens och morgondagens utmaningar …

Aktivitetskalender Bahá’í-samfundet i Sollentuna kommer att uppdateras regelbundet, därför är det bra om du besöker vår webbplats ofta så att du inte mistar sista-minuten aktiviteter. Du kan även prenumerera på kalendern. 

Här ser du aktivitetskalender för Bahá’í-samfundet i Sollentuna. Speciellt fokus nu under hösten 2020 blir regelbundna andaktsmöten via Google Meet. Du är välkommen att följa våra aktiviteter och kalender på Discord eller Facebook.